Alle soorten stickers

Het woord stickers is een groot begrip aangezien je vele verschillende soorten stickers hebt. Om te beginnen de sticker om een leuke opdruk op te doen, maar ook een sticker op een magneet die je overal op kunt bevestigen. Tape om dozen dicht te maken voor je bedrijf kun je ook laten bedrukken, met bijvoorbeeld de naam of het logo van bedrijf. Heb je niet zo een groot budget dan heeft de stickerkoning zelfs budget stickers, want zij vinden dat iedereen een sticker moet kunnen kopen. 

stickers

Maak je eigen raamsticker

Heb je een sticker nodig voor het raam ter decoratie of om de privacy te verhogen? Ook deze kun je bij de stickerkoning laten maken, kies voor je eigen ontwerp en maak die unieke sticker voor je raam. Maar ook de vorm mag je helemaal zelf bepalen, kies je voor een standaard vorm of maak je eigen vorm? Kies de gewenste laag op de sticker, mag deze niet verkleuren dan kies je voor een UV beschermende laag op de sticker. Op deze manier maak je de ultieme sticker met alles erop en eraan. 

stickers

Particulier of bedrijfsmatig

Bij stickerkoning.nl kun je als bedrijf of particulier stickers ontwerpen en bestellen, ook stickervellen is een product wat veel wordt verkocht in de webshop. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in sticker voor op de vloer, hiermee kun je bijvoorbeeld reclame maken voor je bedrijf op een drukke locatie. Onderzoek heeft aangetoont dat het een slimme en lucratieve manier van reclame maken is voor je bedrijf. Maar ook de minder grote campagnes met stickers slaan zeker aan bij consumenten en bedrijven.