Een gouden spiegel is imposant, chic en vintage

Geplaatst op de vloer of boven een open haard , vergroot het de ruimte en geeft het karakter en authenticiteit. Maar waar kunt u deze schat vinden? Als u graag rondkijkt, naar een rommelmarkt of antiekwinkels gaat, zult er vast wel een niet al te dure vintage gouden spiegel in goede staat vinden. Maar u kunt de zeldzame parel ook online vinden. Groot, ovaal of rechthoekig , er is voor elk wat wils en voor elk interieur!

Goud is tijdloos

Goud is synoniem voor rijkdom en overvloed en onze grote gouden spiegels zijn een populaire keuze bij veel huisdecorateurs, vooral vanwege de weelde en grandioos die ze aan een decor toevoegen. We hebben een uitgebreid assortiment gouden badkamerspiegels en gouden wandspiegels. Vind gouden spiegels in verschillende soorten en maten om een ​​vleugje verfijning aan uw huis toe te voegen. Hoewel het een donkere ruimte lichter maakt, kan een spiegel in een kamer ook een kleine ruimte breder maken om deze er voller en groter uit te laten zien. We bieden een brede selectie gouden spiegels in verschillende ontwerpstijlen en vormen om aan uw smaak te voldoen. Zoek er een die de esthetiek van uw kamer complimenteert om te voegen. Een gouden spiegel coördineert gemakkelijk prachtig met andere decorelementen in uw kamer om een ​​warm, uitnodigend en vrolijk effect te creëren.

Hoe plaats je de spiegel in je interieur

Heb je kleine of grote gouden spiegel eenmaal gekocht, dan hoef je hem alleen nog maar in je interieur te installeren. De bovenkant van de open haard is een uitstekende plek om een ​​oude vergulde spiegel te installeren. Hij breidt de kamer gemakkelijk uit en in combinatie met de oude schouw brengt het karakter en authenticiteit . De e gouden spiegel kan ook op de vloer in de entree , woonkamer of slaapkamer geplaatst worden. Het geeft meteen een theatrale kant aan het stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *