Gereedschapswagen

Elke werkplaatsbezitter of autoservicemonteur wordt voortdurend geconfronteerd met een chaos, wanneer het gereedschap op een opmerkelijke manier verdwijnt. Als er teveel werk is of klanten zenuwachtig wachten, concentreer u zich op uw werk zonder dat u merkt waar de tools zijn. Zelfs een groot instrument kan verloren gaan en u zult een nieuwe moeten kopen. Een goede wagen voor u gereedschap lost het probleem op, zorgt voor gemakkelijke werkomstandigheden en gemakkelijke verplaatsing door alle werkplaatszones. In dit artikel leert u de belangrijkste voordelen van het gebruik van gereedschapswagens en de belangrijkste principes bij het kiezen van deze onmisbare uitrusting.

De meest populaire soorten werkplaatswagens

De betrouwbare fabrikanten begrijpen de behoeften en eisen van werkplaatsbezitters. Daarom zijn de meeste gereedschapswagens compact en mobiel. De modellen verschillen echter enorm van elkaar en dienen voor verschillende doeleinden.

• De eenvoudigste trolleys lijken op een stelling met een tafelblad en wielen. Ze zijn licht en zeer gemakkelijk te verplaatsen. Ondanks hun eenvoud hebben sommige modellen een zware constructie.

• De meest universele units zijn uitgerust met zowel planken als lades om klein gereedschap en verbruiksartikelen in op te bergen.

• Modulaire trolley kan extra functionaliteit krijgen dankzij extra hardware-elementen.

Welke voordelen haalt u uit de aanschaf van een trolley

Alle gereedschappen en verbruiksmaterialen kunnen zonder twijfel in talloze dozen of stationaire kisten worden opgeborgen. Een dergelijke organisatie leidt echter tot regelmatig vruchteloos zoeken in uw werkplaats. Daarom wordt een verrijdbare trolley met lades gezien als de beste oplossing om effectief te kunnen werken.

• De trolley biedt centrale opslag van gereedschap. U bespaart ruimte in uw garage door orde te scheppen en daardoor de snelheid van het werk te versnellen.

• Sommige Sealey-trolleys zijn voorzien van sloten. Dus als u uw kist van de ene plaats naar de andere verplaatst, valt de inhoud van de laden en containers er niet uit.

• Alle instrumenten worden op een veilige en droge plaats bewaard, vrij van corrosie en beschadiging.

• De trolley maakt uw ruimte ergonomisch en bespaart u tijd. Je kunt je borst naar elk gewenst punt brengen door hem gemakkelijk op te rollen.

Belangrijke tips om een ​​goede gereedschapswagen te kiezen

Het eerste waar u zich zorgen over moet maken, is het draagvermogen. Kies een kist rekening houdend met de hoeveelheid van uw instrumenten en uitrusting. En let op een productbeschrijving. Als een trolley bedoeld is om 70 kg te dragen, overbelast deze dan niet om uw apparatuur te sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *