Hoe hoge laarzen te stylen

Hier zijn een paar stylingideeën, wat je wel en niet moet doen voor een passende look met hoge dames laarzen. Als je benen je favoriete/ beste eigenschap zijn, probeer dan een kniehoog paar met een rok boven de knie. Ga niet korter dan 10 cm boven de knie. Je wilt niet van achteren een verkeerde match hebben met je dochter of eruitzien alsof je de jaren 60 opnieuw beleeft. Tenzij de jaren 70 een trend zijn, draag dan geen rok die het bovenste deel van je laarzen bedekt. Nou, deze look is zo jaren 70. Het veroudert elke vrouw die toen al leefde. Het is zoveel mooier om wat huid tussen de laars en de rand van de rok te laten zien. Houd er echter rekening mee dat deze glimp van de huid zelfs als deze bedekt is met een panty, een koude opening is. Zorg er dus voor dat je een lange jas draagt.

Als je een leren rok draagt, ga dan voor suède laarzen en vice versa.

Een rijlaarzen of laarzen tot over de knie zijn ook een goede optie. Combineer ze met een slanke broek (skinny broek, rijbroek, jegging of legging), een overhemd met knoopsluiting, blazer en sjaal. Voeg een parelketting en diamanten studs toe voor een chique casual zakelijke winteroutfit. Over de knie laarzen zien er geweldig uit met skinny’s onder een lange tuniektrui of een tuniekjurk.

In Alaska hebben hoge dames laarzen een lang seizoen. Zodra de eerste sneeuw op de grond ligt en blijft, hebben rokken of jurken op heldere dagen kniehoog schoeisel nodig. In de winter zijn dagen met heldere lucht meestal veel kouder dan dagen met bewolkte lucht. Op de warmere, bewolkte dagen kom je misschien weg met panty’s en slofjes. Onder winterse omstandigheden met heldere hemel zijn hoge dames laarzen echter een must bij een rok of jurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *