Woolrich

Woolrich, Incorporated is een Amerikaans kledingbedrijf gevestigd in Pennsylvania sinds 1830. De oprichter van het bedrijf, Thomas Woolrich, gebruikte zijn breivaardigheden om hoogwaardige wolproducten te maken. Hij ontwierp de eerste herenoverhemden voor zijn bedrijf en introduceerde later damesmode. Naarmate zijn bedrijf succesvoller werd, breidde hij het bedrijf uit met pakken, spreien, sokken, tafelkleden en andere artikelen. Aangezien er maar een paar bedrijven zijn die kostuums maken en Woolrich een groter aandeel heeft dan enig ander bedrijf op de markt, geeft dit Woolrich een groter voordeel ten opzichte van andere fabrikanten. Met een meerderheidsbelang in Woolrich, Inc. kan Clinton County klanten meer kledingopties bieden door gereduceerde prijzen aan te bieden. Als u een outdoor retailer bent, kunt u uw klantenbestand en omzet vergroten door Woolrich als uw leverancier te hebben.

Het outlet en distributiecentrum

Het outlet en distributiecentrum in Chatham, gerund door Woolrich, Inc., is een van de beste van het land. Het distributiecentrum biedt een ruime keuze aan wolproducten. Producten worden gedistribueerd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Zodra een klant heeft gekozen wat ze willen, kunnen ze het artikel rechtstreeks naar hun deur laten verzenden.

De inkomsten

De inkomsten van het bedrijf zijn afhankelijk van de prijzen die het betaalt voor grondstoffen, het vermogen om groothandels- en detailhandelsgoederen te verkopen en hoe goed het zijn producten op de markt brengt. Miljoenen dollars komen van Woolrich-producten die naar het buitenland gaan, naar landen als India en China. De Clinton County Industrial Development Board heeft heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het Woolrich-merk overal in de provincie verkrijgbaar is en heeft zelfs geholpen om de fabriek in Clairsent County op een bepaald belastingniveau te brengen. President Bill Clinton ondertekende de deal waardoor Woolrich-producten beschikbaar komen voor meer provincies in de Verenigde Staten. Het bedrijf blijft uitbreiden en werkt momenteel aan een grootschalig uitbreidingsplan om aan de groeiende vraag naar hun producten in het buitenland te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *